Hösten – en varm och mysig nystart på året

Äntligen är min favoritårstid här. Oavsett hur varm, fin och härlig sommaren är så längtar jag alltid till hösten när sommaren väl börjar ta slut. Det liksom sprider sig som ett lugn inom mig och det känns alltid som man får en nystart i livet i slutet av september/början av oktober. Jag har alltid upplevt hösten mer som ett nytt år än själva nyårsafton.

Man kan väl inte annat än att älska att krypa upp i soffan med tända ljus och någonting bra att se på, på tv:n?

Fårskinnstofflor – Höstens bästa accessoar

En annan sak som gör att jag gillar hösten så mycket är alla varma och mysiga kläder och accessoarer man kan ha på sig. Någonting som varit en favorit här hemma under flera års tid är fårskinnstofflor. Dom är så himla varma, mjuka och sköna utan att bli för mycket och det beror sannerligen på att skinn och ull är temperaturreglerande helt naturligt, vilket för att tofflorna andas bra. Jag bara älskar mina fluffiga tofflor!

Extra bra på kalla golv

Jag brukar faktiskt unna mig ett par nya varje år och nu tänkte jag beställa ett par beige tofflor. Jag har gillat mina vita som jag haft det senaste året men nu vill jag testa något annat. Dom vita får nog åka med hem till min mamma och bo där inför mina besök. Hemma hos henne är dessutom riktigt kalla golv och då är mina fårskinnstofflor det ultimata att ha på sig. Någonting man alltid skall tänka på dock när man köper dessa typer av tofflor är att säkerställa att djuren har behandlats väl i processen. Det är enligt mig otroligt viktigt. Hoppas att ni som vanligtvis kanske inte gillar höst och vinter fått en lite mer positivare inställning efter att ha läst detta, varje årstid har trots allt sin unika charm.