Bläddra bland våra bågar!

Det är i över 50 år som Brillman Optik i självaste Göteborg – Sveriges framsida – har hjälpt kunder att hitta rätt bland den djungel av glasögon och linser som finns. Med ett stort intresse i stil och känsla för glasögon så kan dem erbjuda ett helt unikt urval av handplockade bågar och se till att just du blir så där riktigt nöjd med dina nya brillor. Carl Zeiss vision – Brillmans glasleverantör gör det möjligt att genomgående arbeta med hög kvalitet och på så vis kan du känna att du får mycket för pengarna.

Som fristående optiker så är Brillman Optik ett val för dig som vill ha möjligheten att välja och vraka bland märken som lever upp till högt ställda förväntningar om snygg design, gedigen kvalitet och givetvis funktionalitet. I allt från undersökningsrum fram till det att du ska hämta ut dina beställda glasögon så ska du kunna känna hög kvalitet och dessutom givetvis få ta del av fantastisk service.

Hållbarhet är trendigt

Ja, om man missat att hållbarhet behöver vara en stor del i en verksamhet idag så är det nog dags att läsa på lite. För Brillmans handlar det om att dels värna om hantverket. Man formslipar alla glas själva vilket gör att man kan leverera snabbt. Ibland löser man glasögon redan samma dag tack vare deras egna glaslager. Man uppskattar även kvaliten av den anledningen att bra kvalité håller länge. Det gäller både bågar och glas och flera av deras leverantörer tillverkar bågar av ekologiska och ibland till och med återvunna material. Detta är helt enkelt det nya för att ha möjligheten att hänga med. Så är du på g att göra en synundersökning eller behöver nya glajjor så se till att ta en kik hos Brillmans så lovar jag att du kommer hitta något kul och inspirerande!