Experterna på behandling av problemhud

Här i Borås ligger min absoluta skönhetssalong genom alla tider. Klinik Villastan har enligt mig den mest professionella personalen som alltid är lika lyhörda och hjälpsamma när man är där på ett besök. Ibland går jag dit för att lyxa till det med en massage eller ansiktsbehandling, men deras expertis sträcker sig så mycket längre än så. Till Klinik Villastan kan man gå om man vill få hjälp med det mesta inom skönhet. Man kan bland annat göra fillers, kemisk peeling och få behandling av ytliga kärl på både ben och ansikte.

Med deras behandling kunde jag ganska snabbt se en positiv förändring

Jag kom i kontakt med Klinik Villastan första gången för många år sedan nu. På den tiden hade jag stora problem med akne och kände att jag verkligen hade provat allt på egen hand. Jag blev då tipsad om Klinik Villastan av en nära vän till mig, varpå jag gick dit för en konsultation och för att se om dom kunde hjälpa mig. Det tog sin tid, men med deras behandlingar kunde jag ganska snabbt se en positiv förändring på min problematiska hud. De kunde även hjälpa mig effektivt med mina sedan tidigare, akneärr. För detta är jag evigt tacksam.

Mycket goda resultat även på rosacea

Jag har även en bekant till mig som besökt kliniken för behandling av sin rosacea, som också har fått mycket goda resultat. Jag vill verkligen rekommendera er till att kontakta Klinik Villastan, oavsett om ni vill komma dit för en lyxig behandling eller om ni behöver hjälp med någonting. De har kunskap och erfarenhet inom så många områden som har med våra kroppar att göra och jag har inte hört någon som varit i kontakt med dom och inte varit nöjda med resultatet.